Anlık Bildirim

Terraria Appstore'daki yerini aldı

Terraria Appstore'daki yerini aldı

Haziran ayının başlarında akıllı telefonlar ve tabletler için geliştirildiği açıklanan Terraria, Appstore'daki yerini aldı.

Halihazırda Xbox Live Arcade, PlayStation Network ve Steam üzerinden de erişilebilen oyunun mobil versiyonu 8.99 TL'den satışa sunulmuş durumda. Sandbox türünün başarılı örnekleri arasında yer alan yapımda; 200'den fazla inşa edilebilir eşya, 25'den fazla blok çeşidi, 75'den fazla yaratık ve 5 farklı bölüm sonu canavarı yer alıyor.

Piksellerden oluşan bir dünyası olan Terraria'nın kontrolleri sanal butonlar yardımıyla sağlanıyor. Bu kontrol sistemi her ne kadar basit ve kullanışlı olsa da, herhangi bir şekilde özelleştirilemiyor. Bu arada Terraria'nın mobil versiyonunun Facebook entegrasyonu, Game Center lider tablosu ve başarılar desteğine de sahip olduğunu belirtelim.

iOS 5.1 veya üzeri yazılıma sahip olan cihazlarda çalışan Terraria; iPhone 4, iPad 2, iPod Touch 4 veya üzeri cihazlar için optimize edilmiş durumda. Terraria'nın iOS versiyonuna aşağıdaki Appstore bağlantısından erişebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim