Anlık Bildirim

Tesla Model S, özel yapım olarak station wagon'a dönüştürüldü

Hollanda merkezli araç dönüşüm şirketi RemetzCar, Tesla Model S'i sahibinin isteği üzerine station wagon'a dönüştürdü. Tesla Model S Wagon, ilk olarak Hollanda'daki bir fuarda sergilenecek.

Tesla Model S, özel yapım olarak station wagon'a dönüştürüldü Tam Boyutta Gör
 

Station wagon olarak adlandırılan araçlar her ne kadar ülkemizde tutulmasa da Avrupa’da oldukça popüler. Üstelik bu araçların tamamen elektrikli bir muadili de henüz üretilmiş değil. Bu bağlamda geçtiğimiz yıl Tesla Model S’i station wagon’a dönüştüreceğini açıklayan RemetzCar, şimdi de projenin tamamlanmış halini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

ABD merkezli Tesla’nın elektrikli araçları modifiye garajları arasında oldukça popüler. Geçtiğimiz yıl Qwest adındaki bir şirket Tesla Model S’i station wagona dönüştürmüştü. Şimdi de Hollanda merkezli bir başka şirket olan RemetzCar, kendi çalışmasıyla bu dönüşümü bir adım ileri taşımaya hazırlanıyor. Şirket daha önce de Model S’i bir cenaze aracına dönüştürmüştü.

Projenin arkasında Hollandalı koleksiyoner Floris de Raadt bulunuyor. Amaçlarının maksimum bagaj kapasitesi elde etmekten ziyade dinamik ve sportif bir station wagon elde etmek olduğunu söyleyen Raadt, dönüşüm maliyetini mümkün olduğunca aşağıda tutarak özel bir tasarım elde etmeye çalıştıklarını belirtti. Yapılan dönüşümün motor ve batarya gibi teknik altyapıya dokunmadan, sadece gövde parçaları üzerine odaklanarak gerçekleştirildiği bildirildi.

Tesla Model S Wagon’un üretimi sınırlı sayıda gerçekleştirilecek. Araç ilk olarak 29 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında Apeldoorn’da düzenlenecek bir fuarda sergilenecek. Aracın sahibinin tanıtımdan sonra Avrupa turuna çıkacağı bildirildi. Model S Wagon'un paylaşılan fotoğrafları arasında dönüşümü yapılan kısmın iç tasarımına rastlamak hayli zor. Fuardaki tanıtımı esnasında daha detaylı görüntüler elde etmeyi umuyoruz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
mükemmel olmuş. yandan görünüşüne özellikle bayıldım. siyahı tadından yenmez gerçek olsa.
Yorumu gör »
Sirchade
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5311 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, tesla model s ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim