Ülkemize gelmesi merakla beklenen elektrikli otomobil üreticisi Tesla, bu konudaki ilk somut adımını bir iş ilanıyla attı. Şirket, kariyer sayfasında İstanbul’a yönelik yeni bir iş ilanı açarak “servis yöneticisi” pozisyonu için başvuruları kabul etmeye başladı. Bu durum, Elon Musk’ın yaptığı açıklamadan sonra Tesla’nın ülkemize resmi olarak geleceğinin kanıtı olarak kayda geçti.
Tesla tarafından açılan ilanda Lisans derecesi veya buna denk profesyonel deneyime sahip olan kişilerin başvuru yapabileceği belirtildi. Alınacak servis yöneticisinin görevleri de “müşterilere mükemmel bir servis deneyimi sunmak, takım üyelerini geliştirmek, günlük operasyonları yönetmek, ve Tesla servisini Model 3 müşterilerinin ihtiyaçlarına hazır hale getirmek” olarak listelendi.
Tesla Türkiye pazarına Model 3 ile giriş yapabilir
Tesla’nın halihazırda satılan elektrikli araçları arasında Model X, Model S ve Model 3 bulunuyor. Bu araçlar arasına ilerleyen zamanlarda Model Y ve Roadster da eklenecek. Ayrıca Elon Musk, geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda 5 yıl içerisinde bir hatcback model de üretebileceklerinin sinyalini verdi. Türkiye için açılan ilanda ise yalnızca Model 3’ten bahsedilmesi son derece dikkat çekici.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
14462 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
model 3, tesla türkiye ve