Anlık Bildirim

The Other Brothers'ın kontrol sistemine odaklanan yeni bir güncelleme yayınlandı

The Other Brothers'ın kontrol sistemine odaklanan yeni bir güncelleme yayınlandı
Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz haftalarda iOS platformu için indirilebilir içerik olarak sunulmaya başlayan The Other Brothers'ı donanimhaber.com ailesi adına incelemiş ve yapım hakkındaki görüşlerimizi sizlerle paylaşmıştık. İncelemede de belirttiğimiz üzere, herhangi bir alternatif kontrol sistemi sunulmayan oyunda kontrollere alışmak biraz zaman alıyordu. Mobil oyuncuların kontroller konusunda yapmış olduğu geri bildirimleri dikkate alan geliştirici ise, yeni bir güncelleme yayınlayarak kontrolleri daha iyi bir hale getirdi.

Güncellemeyle birlikte oyunun ayarlar menüsüne kontrol ayarlarının düzenlendiği bir ayar menüsü yerleştirilirken; iCade ve iControlpad adlı kontrolcülere de destek verilmeye başlandı. Ayarlar menüsü altında yer alan kontrol ayarları sayesinde, kullanıcılar artık tuşları ekranda istedikleri gibi konumlandırabiliyor ve boyutlarını ayarlayabiliyorlar.

Kontrol sistemine odaklanan bu güncellemeyle birlikte kontroller konusunda bir adım ileri giden The Other Brothers'a Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca, yapım hakkındaki detaylar için The Other Brothers incelememize göz atabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim