Anlık Bildirim

The Sandbox, Android platformu için de yayınlandı

The Sandbox, Android platformu için de yayınlandı
 
Bulkypix ve Pixowl iş birliğiyle geliştirilen mobil oyun "The Sandbox" iOS platformunun ardından Android platformu için de yayınlandı.
Adından da anlaşılacağı üzere sandbox türünde bir yapım olan The Sandbox, oyuncuların taş, su ve toprak gibi çeşitli materyalleri kullanarak yeni materyaller oluşturmasına veya kendi dünyalarını tasarlamalarına imkan veriyor. Piksel sanatından faydalanılarak geliştirilen yapımın grafikleri görsel anlamda pek de bir şey vaat etmese de, oyundaki başarılı fizik unsurlarıyla bir hayli dikkat çekiyor.

Doğada gerçekleşen sayısız reaksiyonun betimlendiği oyunda doygun bir oyun içerik sunulurken, tek bir dokunuşla kontrol edilebilen bir kontrol sistemi de oyunun artıları arasında yer alıyor. İşitsel anlamda mükemmeli veremese de kabul edilebilir düzeyde bir performans sergileyen yapım, kullanıcıların yarattıkları dünyaları paylaşarak oylamaya sunmalarına da imkan veriyor.

Mobil oyuncuların yaratıcılıklarını ön plana çıkarmalarını sağlayacak bir yapım olan The Sandbox'a Google Play üzerinden ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz. The Sandbox Android 2.3.3 veya üzeri sürüme sahip cihazlarda çalışmaktadır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim