Anlık Bildirim

The Witcher Battle Arena mobil oyuncuların beğenisine sunuldu

The Witcher Battle Arena mobil oyuncuların beğenisine sunuldu
CD Projekt Red'in mobil cihazlar için geliştirdiği moba türündeki The Witcher Battle Arena, Appstore ve Google Play'deki yerini aldı.

Mobil oyunculara yaklaşık 10'ar dakikalık kısa mücadelelerin kapılarını açan bu moba oyunu Witcher evreninden 9 farklı karakteri bünyesinde barındırıyor. Her biri farklı yeteneklere sahip olan bu karakterler özelleştirilebiliyor. 

The Witcher Battle Arena, bağlantı zorunluluğu olan takım bazlı mücadelelerin yanı sıra, hiç bir bağlantı gereksinimi duymayan yapay zekaya karşı mücadele seçeneği de sunuyor. Bu özellik sayesinde, 3 farklı zorluk seviyesinde 3'e 3 gerçekleşen mücadeleleri her yerde gerçekleştirmek mümkün hale geliyor. 

İzometrik kamera açısından gördüğümüz üç boyutlu bir dünyada geçen The Witcher Battle Arena, tatmin edici bir görsel deneyim sunuyor. Oyunun müzikleri ve ses efektleri ise, çoğu oyuncuyu memnun edecek türden. Sanal butonlar, tıklama ve kaydırma gibi hareketlerin bir araya geldiği bir kontrol şemasına sahip olan The Witcher Battle Arena, dokunmatik ekranlar üzerinden rahatlıkla kontrol edilebiliyor.

Witcher evrenine ve türe ilgi duyan oyunculara önerebileceğimiz The Witcher Battle Arena'ya aşağıdaki market bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1030 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, uygulama haber ve iOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim