Anlık Bildirim

Tim Cook'dan çarpıcı iPhone 5c yorumu

Tim Cook'dan çarpıcı iPhone 5c yorumu

Apple’ın tepe yöneticisi Tim Cook, bugüne kadar birçok defa dillendirilen iPhone 5c hakkındaki düşük talep iddiasını sonunda kabul etti.

2014 mali yılının ilk çeyrek bilançosunun değerlendirilmesi amacıyla yapılan telekonferansta gazeteci ve analistlerin sorularına cevap veren Tim Cook, iPhone satış sayısının beklentinin altında kalmasıyla ilgili dikkat çekici açıklamada bulundu.

iPhone 5s’e tüketicilerin olağanüstü ilgi gösterdiğini belirten Cook, bu talebin kendi beklentilerinin çok üzerinde olduğunu ifade etti. Ancak iPhone 5c’nin ise beklentilerine cevap veren bir model olamadığını belirten tepe yöneticisi, iPhone 5c’nin ilk defa iPhone kullananlar arasında yaygın olmakla beraber, mevcut iPhone kullanıcılarını cezbedemediğine dikkat çekti.

iPhone 5s’e beklentilerin üzerinde, iPhone 5c’ye ise beklentilerin altında talep gelmesi sonucunda pazarda oluşan talebe cevap vermekte ilk zamanlarda zorlandıklarını belirten Cook,  bu durumun özellikle Kuzey Amerika’da iPhone satışlarını sekteye uğrattığını dile getirdi.

Tim Cook, kendi projeksiyonlarını da aşan iPhone 5s talebinin artışında Touch ID özelliğinin önemli rol oynadığını düşündüğünü de söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5120 kez okundu.
34 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 5c ve iPhone 5S
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim