Anlık Bildirim

Tinder'a üniversite öğrencileri için yeni bir özellik geldi

Dünyanın en popüler çöpçatanlık platformu Tinder'a, üniversite öğrencilerinin birbirleriyle bağlantıya geçebilmelerini kolaylaştıran yeni bir özellik eklendi. Detaylar haberimizde...
Son zamanlarda şirket için tazminat davaları ile konuşulan dünyanın en popüler çöpçatanlık platformu Tinder, üniversite öğrencileri için yeni bir özellikle donatıldı. Yeni özellik aynı okuldaki öğrencilerin birbirleriyle iletişim kurmalarını kolaylaştırıyor.

Coğrafi konum doğrulaması kullanıyor

Tinder U adındaki bu özellik, öğrencilerin kampüsteki diğer insanlarla tanışmasının yeni bir yolu olarak lanse ediliyor. Bir çalışma arkadaşı veya kahve içmek için birini arıyorsanız Tinder U, sizi kampüsünüzdeki insanlarla eşleştiriyor ve yeni arkadaşlıklara yelken açıyorsunuz.
Bu özellik, kullanıcıların gerçekten kampüste olup olmadıklarını kesinleştirmek için coğrafi konum doğrulama kullanıyor. Ayrıca Tinder U özelliğini kullanabilmeniz için .edu uzantısına sahip doğrulanmış bir E-posta adresinizin de olması gerekiyor. Tinder U şimdilik platformun iOS versiyonunda kullanıma sunuldu. Önümüzdeki günlerde Android versiyonunda da aktif olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim