Anlık Bildirim

Asus ROG Phone'un ekonomik versiyonu geliyor

Asus'un oyun odaklı telefonu ROG Phone dudak uçuklatan bir fiyat etiketine sahip. Çin'in sertifikasyon kurumu TENAA, akıllı telefonun daha ucuz versiyonunun yolda olduğunu ortaya koydu.
Asus'un oyun telefonu ROG Phone, hız aşırtılmış Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ve 8 GB RAM ile birlikte geliyor. Akıllı telefonun üst düzey özellikleri ile eşleşen bir fiyatı var ancak görünüşe bakılırsa şirket cihazın biraz daha ekonomik bir versiyonunu çıkaracak. Çin'in sertifikasyon kurumu TENAA, ROG Phone'un 4 GB ve 6 GB RAM'li iki versiyonunun yolda olduğunu ortaya koydu.
Söz konusu ekonomik model 2.95 GHz işlemciyi koruyacağı için fiyat etiketinin ne derece düşürülebileceğini göreceğiz. Tasarım da benzer görünüyor. TENAA ayrıca orijinal ROG Phone’daki 12 + 8 megapiksel çift kamera sistemi yerine telefonda 12 megapiksellik tek bir kamera olduğunu gösteriyor.

1.000 euroluk fiyat ne kadar kırpılacak?

Mevcut ROG Phone'un 4.000 mAh'lik bir pili var ancak bu model 3.850 mAh kapasiteli bir pille gelecek. Kamera ve pil aynı olsa bile daha düşük RAM kapasitesi cihazın 1.000 euroluk dudak uçuklatan fiyat etiketinin bir miktar kırpılması için yeterli olabilir. Önümüzdeki günlerde şirketin tüketicilere fiyat anlamında nasıl bir güzellik yapacağını hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim