Anlık Bildirim

Trigger Fist, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında

Lake Effect Applications tarafından iOS platformu için geliştirilen 3.sahış shooter oyunu ''Trigger Fist'' kısa süreliğine ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.
Kaliteli grafikleriyle ve çoklu oyuncu moduna dayalı içerikleriyle dikkat çeken yapım, takım maçları, bayrak kapmaca gibi toplamda 4 farklı oyun modunu bünyesinde barındırıyor. Bayrak kapma oyun moduna farklı bir bakış açısı getiren oyunda bayrak yerine küçük bir keçi yer ediniyor, bu da oyuna mizahi bir hava katıyor. Trigger Fist, 3 tür oyuncu tipi, fps oyunlarından alışıla gelmiş silahlar seçenekleri ve çeşitli ekipman geliştirmelerini de oyunculara sunuyor. Sanal butonlar ve dokunmatik ekran kontrollerinin dengeli bir şekilde kullanıldığı basit bir kontrol yapısı sunan oyunda bu kontroller oyuncunun isteğine göre ayarlanabiliyor. Ses efektleri konusunda pek fazla bir şey vaat edemeyen oyun, bu konuda sadece idare etmekle yetiniyor. 

Mobil platformda eğlenceli vakit geçirmek ve çevrimiçi mücadelelerde yer alarak diğer oyuncularla kozlarınızı paylaşmak istiyorsanız, kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunulan Trigger Fist'e Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim