Anlık Bildirim

Türk yapımı Traffic Racer, güncellenerek daha iyi bir mobil oyun deneyimi sunmaya başladı


Türk yapımı Traffic Racer, güncellenerek daha iyi bir mobil oyun deneyimi sunmaya başladı
Türk geliştirici Soner Kara tarafından iOS platformu için geliştirilen Traffic Racer, güncellenerek yeni içerikleri, daha iyi oynanış dinamikleri ve birtakım grafiksel iyileştirmeleri mobil oyuncuların beğenisine sunmaya başladı.

Sonsuz koşu oyunlarının trafik akışına uyarlanmış hali olarak nitelendirebileceğimiz yapım, güncellemeyle birlikte 3 yeni araç daha eklenirken, araç sayısı 12'ye çıkarıldı. Ayrıca, güncellemenin getirmiş olduğu içerikler arasında bir yeni jant ve kullanıcıların gaz kullanmadan ilerlemelerini sağlayacak olan otomatik hızlanma seçeneği de yerini aldı.
Söz konusu içeriklerin yanı sıra, oynanış dinamiklerinde de birtakım iyileştirmelerin yapıldığı oyunda para kazanmak daha kolay hale getirilirken, görüş mesafesi hıza bağlı olarak artıyor. Zamana karşı yarış, serbest, tek yönlü ve çift yönlü sonsuz mod olmak üzere, toplamda dört farklı oyun modu bulunduran yapımın çift yönlü sonsuz modunu kolaylaştıran güncelleme; trafik yoğunluğu ve yüksek manevra seviyelerinde hassasiyet azaltmış durumda. Ayrıca, solama yapma bonusunun da artık hıza bağlı olduğunu belirtelim.

Unity grafik motoru ile geliştirilen yapımda bir takım grafik iyileştirmeleri de beraberinde getiren güncellemeyle kenar yumuşatmaları, doku kaliteleri, yüksek hız efektleri ve kamera titreme efektleri de oyunda yerini edinmiş durumda. Ayrıca, her güncelleme de olduğu gibi bazı hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler de güncellemenin getirdikleri arasında.

1.4 sürüm numarasıyla birlikte daha iyi bir oyun deneyimi sunmaya başlayan ve şimdiye kadar 60 binlik bir indirilme sayısına ulaşan Traffic Racer'a 1.79 TL'lik fiyat etiketiyle Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.
 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7242 kez okundu.
15 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
soner kara, iOS ve uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim