Anlık Bildirim

Türk yapımı bulmaca oyunu Hungry Jelly'i denedik

Türk yapımı bulmaca oyunu Hungry Jelly'i denedik
Cenk Ebret ve Ethem Budak tarafından iOS platformu için geliştirilen "Hungry Jelly" adlı fizik tabanlı bulmaca oyununu denedik.

Bizleri şekerle beslenen sevimli bir yaratığın renkli dünyasına götüren Hungry Jelly, hikayesiyle ilk bakışta mobil oyun dünyasının fenomen oyunlarından Cut the Rope'u andırıyor. Hikayedeki bu benzerlik oynanış dinamiklerinde de karşımıza çıkıyor. Ancak, Hungry Jelly'deki kutular, çubuklar ve dinamitler gibi bulmaca unsurları oyunun kendi çizgisine sahip olduğunu kanıtlıyor.

Görsel anlamda mükemmeli vaat etmeyen yapım, iki boyutlu grafikleriyle tatmin edici bir deneyim sunuyor. Animasyonlar ise, görselliğe katkı konusunda pek de başarılı değil. Oyuncunun karakterle özdeşleşmesini kolaylaştıran sinematiklerin olmayışı da  Hungry Jelly'nin eksiklikleri arasında yer alıyor.

Hunry Jelly'nin müzikleri kulağa hoş gelen ritmik özelliklere sahip olsa da, çeşitlilik konusundaki sıkıtılar bir süre sonra tekrar eden tınılar duymanıza neden oluyor. Hungry Jelly'nin ses efektleri ise, tatmin edici bir deneyim sunuyor. Ancak, etkileşime geçtiğimiz kimi nesnelerin bu efektlerden yoksun oluşu oyunun en büyük eksileri arasında yer alıyor. Tıklama ve kaydırma gibi hareketlerden oluşan bir kontrol şemasına sahip olan Hungry Jelly'nin kontrolleri ise, oldukça başarılı.

Toplamda 5 farklı bölümün yer aldığı oyunda 50 seviye bulunuyor. Bölüm ve seviye sayısı ilerleyen dönemlerdeki güncellemelerle artacak olsa da, seviyelerde şu an için yaratıcı tasarımlar bulunmuyor. Bu arada oyunun Türkçe dil desteğine sahip olduğunu da belirtelim. Kısa bir süreliğine 1.79 TL'den mobil oyuncularla buluşacak olan Hungry Jelly'e aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1712 kez okundu.
16 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim