Anlık Bildirim

Türkiye’de ilk Bitcoin ATM’si kuruldu

City’s Nişantaşı alışveriş merkezinde faaliyete geçen Bitcoin ATM’si ile birlikte Koineks borsasında işlem gören tüm kripto para birimlerini alıp satabileceksiniz.

Kripto para dünyasının halka açılma konusundaki önemli adımlarından birisi olan para çekme makinaları yayılmaya devam ediyor. Ülkemizde ilk Bitcoin para çekme makinası City’s Nişantaşı alışveriş merkezinde faaliyete başladı.

Nakit para çekimi

Bitcoin ATM olarak adlandırılsa da artık bu makinelerden borsanın desteklediği tüm kripto paralarla işlem yapılabiliyor. Ülkemizdeki ilk para çekme makinesi ise Koineks borsasına ait. Borsadaki tüm paralarla işlem yapılabiliyor.

Bitcoin ATM ile borsa platformunda yapabildiğiniz tüm işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz. En büyük avantajı ise nakit olarak parayı yatırabilmeniz ve çekebilmeniz. Normalde bu işlemin bankalara aktarılarak yapılması gerekiyordu.

Koineks ATM’si ile nakit para yatırarak istediğiniz kripto parayı satın alabiliyorsunuz. Yine sahip olduğunu kripto parayı nakite çevirerek çekebiliyorsunuz. Her türlü işlem için borsaya kayıtlı cep telefonunuzu girerek gelen doğrulama kodunu yazmanız gerekiyor.

Alım işlemleri hızlı yapılıyor ancak çekim işlemlerinde blok zinciri üzerinde 1 onay süresi beklemek gerekiyor. Bunun da birkaç dakika sürdüğü ifade ediliyor. Çekim işlemlerinde üst sınır 500TL.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim