Anlık Bildirim

Türkiye'de satışa çıkacak Lada Niva'nın fiyatı beklentilerin üzerinde

Yeni ortaya çıkan görsellere göre Türkiye'de satışa çıkacak yeni Lada Niva modelleri bayilerdeki yerini almaya başladı. Telaffuz edilen satış fiyatları ise aracı bekleyenleri biraz üzdü.

Türkiye'de satışa çıkacak Lada Niva'nın fiyatı beklentilerin üzerinde Tam Boyutta Gör
 

Ülkemizde hatırı sayılır bir kitlesi bulunan ve Türkiye’ye dönmesi merakla beklenen Lada’nın ilk olarak yeni Niva modelleriyle pazara dönüş yapacağı açıklanmıştı. Yeni ortaya çıkan görsellere bakılırsa araçlar Lada’nın Türkiye distribütörü olan Sever Oto Group bayilerindeki yerini almaya hazırlanıyor. Lada Niva’nın iddia edilen fiyatları ise beklenenin üzerinde.

İzmir merkezli Sever Oto Group’un resmi sitesinde yer alan bilgilere göre yeni Lada Niva, 3 ve 5 kapılı gövde tipine sahip olarak 4x4 versiyonunda satışa sunulacak. Bu versiyonlar da kendi arasında standart ve Urban olmak üzere ikiye ayrılacak. Lada Niva’nın kaputunun altında ise 83 beygir güç ve 129 Nm tork üreten 4 silindirli 1.7 litre benzinli ünite yer alacak.

İddia edilen fiyatlar beklentinin üzerinde

Yeni Lada Niva’ların tamamında hidrolik direksiyon, ABS, otomatik cam ve koltuk ısıtma gibi özellikler bulunacak. Klima ve Lpg’nin ise opsiyonel olarak sunulacağı söyleniyor.

Beş farklı renk seçeneğine sahip olarak satışa sunulacak yeni Lada Niva’nın iddia edilen satış fiyatları ise bekleyenleri üzecek cinsten. Zira iddia edilen rakamlara göre giriş seviyesindeki Lada Niva 70 bin TL’den satışa sunulacak. Tercih edilen versiyona göre bu rakam 90 bin TL’ye kadar ulaşacak. Net fiyatın kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28828 kez okundu.
79 kişi, toplam 85 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lada niva, lada türkiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim