Anlık Bildirim

Uçakta alev alan iPhone 6 paniğe yol açtı

Ara tatil sebebiyle Washington'dan Honolulu'ya seyahat eden bir öğrencinin akıllı telefonu uçuş sırasında alev aldı. Paniğe yol açan durumun sebebi hala araştırılıyor.
Anna Crail isimli bir öğrenci ara tatil sebebiyle Honolulu'ya seyahat ediyordu. Washington'dan kalkan ve 163 yolcuyu taşıyan uçak havadayken Crail'in akıllı telefonu birden alev almaya başladı. Yolcular uçağın düştüğünü sanarak korkuya kapılırken genç kız "tüm yaşadıklarım gözlerimin önünden geçti" dedi.
Alaska Airlines'a ait uçakta yaşanan ilginç vakanın ardından havayolu şirketi olayın soruşturulduğunu açıkladı. İnişe 90 dakika kala patlayan iPhone 6 ile ilgili sahibi Crail "Film izliyordum ve telefonum birden alev aldı" dedi. Filmin uçağa ait ekrandan mı yoksa akıllı telefon üzerinden mi izlendiği konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Patlamayla birlikte 30-35 santimetrelik bir alev bulutu oluştuğu söyleniyor.

Paylaşılan fotoğraflar da patlamayla birlikte akıllı telefonun sol üst kısmında dışarıya doğru baskı oluştuğunu gösteriyor. Koruyucu kap sebebiyle telefon tek parça olarak kalmayı başarmış ancak tüm donanımı ve ekranı kullanılmaz hale gelmiş. Akla gelen tek seçenek bataryaya bağlı bir patlama olduğu. iPhone 6'nın şarja bağlı olup olmadığı veya pil problemini neden yaşadığı araştırmanın ardından netleşecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim