Anlık Bildirim

Uzaylılar sokağınıza saldırsaydı nasıl görünürdü?

Özellikle bilim kurgu filmleri sayesinde akıllara yerleşen ve birçoğumuzun en büyük korkularından olan uzaylıların gezegenimize saldırması fikri hazırlanan bu web sitesi ile adeta gerçeğe dönüşüyor.
1996 yapımı Independence Day filminde dünya dışı varlıklar Los Angles, New York, Londra, Washington ve Paris gibi sembol bölgelere saldırarak insanlığın sonunu getirmeye çalışmışlardı. Ancak 4 Temmuz’da kutlanan Amerika Bağımsızlık Günü’nde -neredeyse bu tür her Amerikan filminde olduğu gibi- saldırılar püskürtülerek gezegenimiz eski güvenli haline kavuşmuştu.
Aradan geçen yaklaşık 20 yılın ardından çekilen Independence Day: Resurgence devam filminde, tekrar saldırıya geçen uzaylılara karşı devletlerin birlikte hareket ederek hazırlanan güvenlik programıyla kuşatmayı önleme çabaları konu ediniyor.
20th Century Fox ise insanların uzaylı saldırısını daha iyi deneyimlemeleri için hazırladığı "Independence Day My Street" isimli web sitesiyle 'Yaşadığım bölgeye uzaylılar saldırsaydı nasıl olurdu?’ sorusuna cevap veriyor. Konumunuzu girdiğiniz takdirde başlatılan simülasyonda aynı Google Street View’de olduğu gibi 360 derece görüntü elde edebiliyorsunuz. Yıkılan binaları, patlayan yolları ve havada birbirlerine ateş eden uzay gemilerini sokağınızda görmek gerçekten biraz korkutucu duruyor. Siz de hemen bu deneyimi yaşamak için web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7837 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, saldırı ve
3 etiket daha uzaylı site Internet
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim