Anlık Bildirim

Volkswagen'den yeni bir pick up geliyor

Volkswagen çok yakında sahneye çıkaracağı yeni pick up'ının ilk görüntüsünü yayınladı. Volkswagen Tarok olarak yollarda boy göstermesi beklenen araç MQB platformunu temel alacak.
Alman otomobil devi Volkswagen, Amarok'un bir basamak altında konumlandırılacak yeni kompakt pick up modelinin ilk teaser görselini yayınladı. Eskizi karşımızda duran aracın konsept versiyonu 6 Kasım tarihinde Sao Paulo Otomobil Fuarı'nda sergilenecek.
Yeni pick up tıpkı Tiguan gibi modüler MQB platformunu temel alacak. Ayrıca ilk olarak Brezilya pazarında boy göstereceğini belirtelim. Bununla birlikte gelecekte diğer ülkelerde sunulma ihtimali de var.

Dört tekerlekten çekiş

Öte yandan aracın Volkswagen Tarok olarak adlandırılacağı söyleniyor. Şirket henüz detaylı bilgi vermese de Tarok muhtemelen dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olacak.
Ayrıca 1.4 ve 2.0 litrelik TSI benzinli motor seçenekleri ile sunulacak pick up'ın dizel versiyonunun planlanmadığı bildirildi. Alman otomobil üreticisinin yeni aracı Fiat Toro ve Renault Duster Oroch ile rekabet edecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10301 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, araç ve
3 etiket daha Volkswagen tarok pick up
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim