Anlık Bildirim

WhatsApp, işletmeler için yeni araçlar üzerinde çalışıyor

WhatsApp; havayolları, e-ticaret siteleri ve bankalar gibi işletmeler için yeni araçlar üzerinde çalıştığını duyurdu. WhataApp Business olarak nitelendirilen proje işletmelere kolaylık sağlayacak.
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatApp, işletmelere yönelik yeni araçlar üzerinde çalışıyor. WhatsApp; insanlarla işletmeler arasındaki etkileşimi kolay ve güvenilir hale getirmeyi amaçlayan yeni araçları test ettiklerini duyurdu.
Şirket, özellikle küçük işletmeler için ücretsiz bir WhatsApp Business uygulaması; havayolları, e-ticaret siteleri ve bankalar gibi daha büyük şirketler içinse kurumsal bir çözüm üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. 
WhatsApp, işletmeler için yeni araçlar üzerinde çalışıyor
 
WhatsApp, bir blog yazısında: "Bu işletmeler, müşterilere uçuş saatleri, teslimat teyitleri ve diğer güncellemeler gibi yararlı bildirimleri sunmak için çözümlerimizi kullanabilecekler." dedi. Böylelikle WhatsApp, kullanıcıların şirket ve bireyleri birbirinden ayırmasına da yardımcı olunacak ve şirketlere özel doğrulama rozetleri sağlanacak.
Şimdilik bu özellikler Avrupa, Brezilya, Hindistan ve Endonezya’da test ediliyor. WhatsApp'ın yeni araçlarını ne zaman kullanıma sokacağı ve ücretlendirme bilgisi henüz belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim