Anlık Bildirim

Google Fotoğraflar'a veri dostu önbellek özelliği geldi

Google Fotoğraflar uygulaması yeni güncellemeyle birlikte artık izlediğiniz videoları ek veri kullanılmadan tekrar oynatabilmek için önbelleğe alacak. İşte detaylar...
Google Fotoğraflar uygulaması son güncellemeyle birlikte oldukça yararlı bir özelliğe sahip oldu. Uygulamanın Android sürümüne kullanıcıların ek veri kullanmadan videoları tekrar oynatmasına olanak sağlayan yeni bir önbellek özelliği eklenmiş durumda. Bu sayede izlediğiniz videolar, ek veri kullanılmadan daha hızlı şekilde tekrar oynatılması için önbelleğe alınacak.
Yeni özellikle birlikte Google Fotoğraflar uygulaması kullanıcı tarafından görüntülenen videoların önbellek verilerini lokal olarak depolayacak ve aynı videoları tekrar izlemek için ek veri harcamalarına engel olacak. Şirket en son güncellemenin Android uygulamasına performans geliştirmeleri getirdiğini de söylüyor. Güncelleme zaten Google Play'de mevcut ve hemen indirilebilir durumda.
Hatırlayacağınız üzere arama devinin uygulamadaki albümler için daha önce geçerli olan 2.000 fotoğraf sınırını kaldırdığı da bildirilmişti. Bir Reddit kullanıcısı tek albüme 2.000'den fazla fotoğraf eklenebileceğini ortaya çıkarmış ve tek bir paylaşılan albüme 3.300'den fazla fotoğraf eklediğini iddia etmişti. Üstelik bunun hem standart hem de paylaşılan albümler için geçerli olduğu anlaşılmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4037 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, google fotoğraflar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim