Anlık Bildirim

Wi-Fi üzerinden veri aktarım sağlayan Photo Transfer Wi-Fi uygulaması, birçok sorundan arındırıldı

iOS işletim sistemi için evrensel yapıda geliştirilen ve bu sayede iPhone, iPod Touch ve iPad modelleriyle uyumlu olarak kullanılabilen Photo Transfer Wi-Fi uygulaması, 1.0.1 sürümüne güncellendi.
Wi-Fi üzerinden kablosuz olarak iPhone, iPod Touch, iPad ya da farklı bilgisayar modelleri (PC / Mac) arasında fotoğraf ve video aktarımı sağlayabilen Photo Transfer Wi-Fi, Safari, Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer ve Opera gibi destekli tarayıcılar üzerinde görüntü ön-izleme yapılmasına da imkan veriyor. Yapılan 1.01güncellemesiyle büyük dosya transfer sürecinin ve bellek kullanımının geliştirildiği belirtilen uygulama, ayrıca fotoğrafların EXIF bilgilerinin kaybolması sorunundan da kurtulmuş ve internet tarayıcıları üzerinde yapılan yeniliklere kavuşmuş durumda. Genel olarak birçok kritik hatadan da kurtulan Photo Transfer Wi-Fi, yükleme ya da indirme bilgilerini de kullanıcılarına sunabiliyor.
5,49 TL fiyat etiketiyle elde edilebilen Photo Transfer Wi-Fi uygulamasına buradan ya da direkt olarak Apple App Store üzerinden ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim