Anlık Bildirim

XCOM: Enemy Unknown, Google Play'deki yerini aldı

XCOM: Enemy Unknown, Google Play'deki yerini aldı
XCOM'un resmi Twitter hesabı üzerinden dün atılan bir tweetle duyurulan XCOM: Enemy Unknown'un Android sürümü, Google Play'deki yerini aldı.

Hatırlayacağınız üzere, herhangi bir çıkış tarihin yer almadığı bu duyuruda, oyunun çok yakında Google Play ve Amazon Appstore'daki yerini alacağı belirtiliyordu. Bu tweetin ardından oyunun tasarımcısı Jake Solomon ve ekip çalışanı Pete Muray tarafından atılan tweetlerde ise, Android sürümünün 24 Nisan tarihinde yani bugün yayımlanacağı belirtiliyordu. Bu tarih XCOM'un Twitter hesabı üzerinden atılan bir tweetle yalanlamış olsa da, Jake ve Pete'nin tarih konusunda yanılmadıklarını görüyoruz. 

Sıra tabanlı bir strateji oyunu olan XCOM: Enemy Unknown'dan kısaca bahsetmek gerekirse; uzaylı işgaline uğramış bir dünyada geçen oyunda, uzaylılara karşı koymak için özel olarak yetiştirilen XCOM birliklerini kontrol ediyoruz. XCOM: Enemy Unknown, türün sağladığı avantaj sayesinde, mobil cihazlarda tek bir dokunuşla kontrol edilebiliyor. iOS sürümü gibi PC ve konsol sürümlerindeki içeriğin birebir aynısını sunan Android sürümü, 21.32 TL'den alıcı buluyor. Bu fiyat etiketi biraz fazla gibi görünse de, XCOM: Enemy Unknown'un herhangi bir uygulama içi satış içermeyen tam bir oyun olduğunu belirtelim.

Android 2.3 veya üzeri yazılıma sahip cihazlar üzerinde çalışan XCOM: Enemy Unkown'a aşağıdaki Google Play bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz.   
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1126 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, 2k games ve Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim