Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 6 tadında Mi 5X duyuruldu

Eğer Xiaomi Mi 6 amiral gemisinin kamerası sizi cezbettiyse Xiaomi Mi 5X de aynı etkiyi yapacak. Sınıfında en iyi kamera deneyimi sunan akıllı telefon resmiyet kazandı.

Çok sevilen grafik tabanlı kullanıcı arayüzü MIUI 9’u lanse eden Xiaomi, beraberinde ilk taşıyıcı akıllı telefon olacak Mi 5X’i de duyurdu. Mi 5X modeli giriş seviyesine yakın bir konumda ancak kamerası sınıfının en iyisi olma iddiasında.

Sınıfında ilk

Mi 5X modelinin en ilgi çeken tarafı kamerası. Xiaomi Mi 6 modelinde de kullanılan OmniVision imzalı 12MP çözünürlüğünde RGB ve yine 12MP çözünürlüğünde telefoto sensör bu modelde de yer almış. Böylece optik yakınlaştırma özelliğini giriş seviyesi sınıfa sunan ilk model de Mi 5X oluyor.

Alıştığımız metal Xiaomi tasarımını aynen yansıtan akıllı telefonda 5.5 inçlik Full HD IPS ekran yer alıyor. 8 adet Cortex-A53 çekirdeğinin yer aldığı Snapdragon 625 yonga seti enerji verimliliğine önemli bir katkı yapıyor. Sistem 4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi ile destekleniyor.

7.3mm kalınlığa sahip akıllı telefonda ses kalitesi de üst seviyede. Bağımsız bir amplifikatörün yanında DHS ses kalibrasyon teknolojisi de en iyi kaliteyi amaçlıyor. Telefona 3050mAh kapasiteli bir batarya enerji sağlıyor. Android 7.0 üzerinde MIUI 9 arayüzünü çalıştıran telefon 220$ fiyat etiketi ile önümüzdeki günlerde satışa sunulacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10740 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, miui 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim