Anlık Bildirim

Xiaomi'den otomobil içerisindeki havayı değiştiren 8 dolarlık aksesuar

Çinli üretici Xiaomi, Youpin platformu üzerinden satışa sunduğu ürünlere bir yenisini ekledi. Bu kez otomobil kullanıcılarını hedefleyen şirket, üç farklı kokuya sahip cihazını satışa sundu.

Xiaomi'den otomobil içerisindeki havayı değiştiren 8 dolarlık aksesuar Tam Boyutta Gör
 

Sadece akıllı telefonlarla değil, pek çok alanda ürettiği çeşitli ürünlerle hayatımızın bir parçası olmayı hedefleyen Xiaomi, Youpin platformu üzerinden satışa sunduğu ürünlere bir yenisini ekledi. Bu kez otomobil kullanıcılarını markaja alan Çinli üretici, otomobilin içindeki havayı değiştiren 8 dolarlık aksesuarını satışa sundu.

Diğer benzer ürünlere nazaran oldukça şık ve küçük bir tasarıma sahip olan aksesuar otomobil içerisindeki hava çıkışlarına takılabiliyor. Aromaterapik kokular yayarak araç içerisindeki istenmeyen kokuları yok eden ürün kokusunu bitkilerden alıyor. Bu sayede hamileler ve bebekler dahil kimseye zararı dokunmuyor.

Koku yoğunluğu ayarlanabiliyor 

Limon, portakal ve zeytin olmak üzere üç farklı koku seçeneği bulunan ürün siyah ve gri renklerde satışa sunuluyor. Kokulara karşı hassas olan kişiler de düşünülerek tasarlanan cihaz, koku yoğunluğunun arttırılıp azaltılmasına imkan veriyor. Bu sayede kimseyi rahatsız etmeden içerideki kötü havayı yok etmeyi başarıyor. 9 cm uzunlundaki boyutuyla da içerideki ambiyansı bozmuyor.

Üretimi Xiaomi’nin alt kuruluşlarından biri olan Shangai Shuo Mi Technology tarafından yapılan cihaz 8 dolardan satışa sunuluyor. İçerisindeki aromaterapi özü çıkarılabilen üründe kokular ayrıca satın alınabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21487 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, oto kokusu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim