Anlık Bildirim

Xperia 1 ön siparişleri, Sony'nin en yeni premium kulaklıklarıyla geliyor

Teknoloji devlerinden Sony'nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı ve dünyanın ilk 4K OLED ekranlı akıllı telefonu olan Xperia 1, hediye kulaklıklar ile bugün ABD'de ön siparişe açılıyor.
Akıllı telefon pazarında geride kalan ve günümüzün tasarım trendini bir türlü yakalayamayan Sony'nin geçiğimiz aylarda tanıttığı ve dünyanın ilk 4K OLED ekranlı akıllı telefonu olan Xperia 1 bugün ABD'de ön siparişe açılıyor.

350 dolarlık hediye kulaklık

Sony'nin ABD'deki kullanıcıları cezbetmek için basit bir planı var ve şirket potansiyel müşterilerine cazip bir paket sunuyor. Yapılan açıklamaya göre Xperia 1'i 12 Temmuz'dan önce ön sipariş olarak veren kullanıcılar ekstra bir ücret ödemeden şirketin Wh-1000xm3 Bluetooth kulaklıklarına sahip olacaklar. Ürünün Amazon fiyatının 350 dolar olduğunu da belirtelim.
Sony tarafından böylesine yüksek fiyatlı bir kulaklığın hediye olarak verilebilmesini ise Xperia 1'in 950 dolarlık fiyat etiketi olarak açıklamak mümkün. 6.5 inç 4K OLED ekran, otomatik göz odaklama özelliğine sahip üçlü kamera, Dolby Atmos ses sistemi 3.300 mAh batarya sunan cihazın Snapdragon 855 işlemciye sahip olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12207 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony xperia 1, Kulaklık ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim