Anlık Bildirim

YTÜ Otomotiv Teknolojileri Etkinliği'17 başlıyor

Otomotiv sektöründe çalışmak isteyen mühendis adaylarını ve otomotive ilgi duyan herkesi sektörle buluşturan Otomotiv Teknolojileri Etkinliği'17, yarın Yıldız Teknik Üniversitesi’nde (YTÜ) başlıyor.
YTÜ Makine Teknolojileri Kulübü tarafından bu sene 7.’si düzenlenen OTEK’17, pazarın önde gelen isimleriyle öğrencileri bir araya getirmeye devam ediyor. Ülkemizdeki birçok farklı üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, otomotiv sanayinin gelişmesine, geleceğin otomotiv mühendislerinin ülkemizde yapılan Ar-Ge ve üretim adına vizyon kazanmasına yardımcı oluyor.
Pazarda yapılabilecek ve halihazırda yapılmakta olan projeleri, kariyer olanaklarını mercek altına alan ve katılımcıların bu konulardaki farkındalıklarını artırmayı hedefleyen OTEK’17, her yıl sektör ile öğrenciyi özenle bir araya getiriyor ve bilgi aktarımı açısından önemli bir görev üstleniyor.

4-5 Nisan tarihlerinde YTÜ Beşiktaş Kampüsü Oditoryum ve Sergi Salonu’da ücretsiz olarak düzenlenecek sertifikalı etkinliğe katılmak için online kayıt zorunluluğu bulunuyor. Dilerseniz OTEK'17 hakkındaki tüm detaylara buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim