Anlık Bildirim

Yandex Metro uygulaması artık İstanbul için de kullanılabilir durumda

Yandex Metro uygulaması artık İstanbul için de kullanılabilir durumda
 
Yandex yerelleştirme çalışmalarında Türkiye'ye verdiği önemi üst sıralarda tutmaya devam ediyor. Rus bilişim teknolojileri şirketi Yandex bu kez Yandex.Metro adını verdiği toplu taşıma planlama uygulamasına İstanbul'u da dahil etti.
Raylı sistemleri kapsayan bu uygulamaya İstanbul'da farklı olarak Metrobüs ağı da dahil edilmiş durumda. Bunun yanında Metro, tramvay ve füniküler hatları da toplu taşıma rotalarını düzenlemekte yardımcı oluyor. Gideceğiniz rotayı seçtiğinizde başlangıç noktasından varış noktasına kadar ulaşım seçeneklerini aktarmalar ile birlikte planlayan uygulama ortalama yolculuk süreleri ile birlikte birden fazla rota çizerek en uygun olanı seçmenize de imkan veriyor. Çevrimdışı olarak da kullanılabilen uygulama bu özellik sayesinde metro gibi şebeke erişimi olmayan bölgelerde de kullanılabiliyor.
Uygulamada İstanbul dışında Rusya'dan Moskova ve Saint Petersburg, Ukrayna'dan Kiev ve Kharkiv ile birlikte Belarus'tan ise Minsk yer alıyor. Bu illere ziyaret edecek kullanıcılar da Yandex.Metro uygulamasını edinerek metro ağlarını kolay bir şekilde kullanabilirler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim