Anlık Bildirim
Apple’ın uzun aranın ardından Macbook Air’i yeniledi. Macbook Air daha güçlü donanım, Retina ekran ve yeni renk seçenekleri ile öne çıkıyor. 

Yeni MacBook Air özellikleri 

Taşınabilirliğiyle kullanıcıların beğenisini kazanan Macbook Air, artık daha da küçük boyutlara sahip. Yeni MacBook Air önceki nesilden yüzde 17 daha küçük hacime, yüzde 10 daha ince boyutlara sahip.
MacBook Air 13.3 inç büyüklüğünde Retina ekran ile geliyor. İki adet USB-C (Thunderbolt 3), 3.5mm kulaklık girişi barındırıyor. Apple’ın üçüncü nesil kelebek anahtarlı klavyesi kullanılıyor. LED aydınlatmalı bu klavye, eski nesile göre 4 kat daha fazla dayanıklılık sunuyor.
8. Nesil Intel Core i5 işlemcisinden gücünü alan cihaz aynı zamanda T2 çipini de barındırıyor. Touch ID ile biyometrik güvenlik sağlıyor. 16 GB’a kadar RAM, 1.5 TB’a kadar SSD seçeneği bulunuyor. 

Yeni MacBook Air fiyatı ve çıkış tarihi 

Macbook Air’in baz donanımlı modeli 8 GB RAM, 1.6 GHz Core i5 ve 128 GB SSD ile geliyor. Fiyatı 9199 lira olarak belirlenmiş. Bugün itibariyle ülkemizde satın alınabilir durumda olan MacBook Air, 8 Kasım itibariyle satın alanların adresine kargolanmaya başlanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12115 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
macbook air, dizüstü bilgisayar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim