Anlık Bildirim

Yeni Nexus 7 modeli Best Buy'da ön siparişe başladı

Yeni Nexus 7 modeli Best Buy'da ön siparişe başladı

Bugün akşam saatlerinde tanıtılmasını beklediğimiz Google-Asus ortaklığının son meyvesi yeni Nexus 7, şimdiden ön sipariş sayfalarında görünmeye başladı.

Best Buy üzerinden 16GB kapasiteli versiyonu 229$, 32GB kapasiteli versiyonu 269$ şeklinde ön siparişe sunulan modelin sevkiyat tarihi ise belirtilmemiş.

Modelde beklendiği gibi 7 inçlik 1920x1200 piksel çözünürlükte IPS ekran bulunuyor ve önceki tahminlerin aksine çok daha ucuz değil çok daha pahalı bir Nexus 7 versiyonu ile karşılaşıyoruz. İşlemci tarafı geçen yılın amiral gemisi sayılan 1.5GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon S4 Pro iken, grafik birimi de Adreno 320. 

Bunun yanında 2GB RAM, 5MP çözünürlükte arka kamera, 1.2MP çözünürlükte ön kamera, Bluetooth 4.0, WiFi, GPS gibi diğer özellikleri mevcut.

Modelin taşıdığı Android 4.3 işletim sistemi ise son Android sürümünün bugünden itibaren resmi olarak görücüye çıkacağını gösteriyor. Geçen yılın ve bu yılın üst seviye mobil cihaz kullanıcıları için yeni bir bekleyişin bugünden itibaren başlayacağını söyleyebiliriz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
920 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, asus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim