Anlık Bildirim

Yeni SLI köprüleri sadece iki karta izin veriyor

En az 3 veya 4 GeForce GTX 1080 ekran kartı ile SLI bağlantısı yapmayı hayal eden kullanıcılar varsa, ne yazık ki uzun bir süre böyle bir imkana sahip olamayacak.

Nvidia GeForce GTX 1000 ekran kartlarının tanıtılması ile birlikte, üreticilerin ne tür modelleri piyasaya süreceği merakla bekleniyor. Diğer bir merakla beklenen konu ise, SLI yapılarının nasıl olacağı. İlk gelen bilgiler, takipçileri biraz üzecek gibi görünüyor.

EVGA tarafından da doğrulanan bilgilere göre, Nvidia’nın GeForce GTX 1080 için piyasaya süreceği yeni SLI köprüleri sadece iki ekran kartına olanak tanıyor. Bu durumda, Pascal tabanlı ekran kartlarının sadece iki adede kadar SLI imkanı sunacağı ortaya çıkmış oluyor.

Köprülerde her kart için ikişer adet tırnak ayrılmış. Bu sayede çoklu grafik kartı bağlantılarında hız ve bant genişliği, Maxwell mimarisine göre ikiye katlanıyor. Ayrıca mesafeler açısında, 3 farklı SLI köprüsü versiyonu bulunuyor.

Yeni Nvidia ekran kartları için 3 veya 4 yollu SLI imkanı bekleyenlerin hayalleri şimdilik suya düşmüş durumda. Bununla birlikte EVGA, GTX 1080 ile yapılan iki yollu SLI bağlantılarının, önceki nesillerdeki iki yollu bağlantılarına göre çok daha fazla performans artışı sunacağını ifade ediyor. Yeni köprüler, GTX 1080 ile aynı dönemlerde piyasada olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5320 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, nvidia sli bridges ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim