Anlık Bildirim

Yeni TouchWiz arayüzünden ilk resmi görsel geldi

Yeni TouchWiz arayüzünden ilk resmi görsel geldi

Samsung'un 24 Şubat tarihinde tanıtacağı Galaxy S5 amiral gemi modeli için meraklı bekleyiş devam ederken, firma bu kez farklı ipuçları ile bizi nelerin beklediğini göstermeye başladı.

Firmanın yeni yayınladığı davetiye görseli, TouchWiz kullanıcı arayüzünde yapılacak değişikliklerin de ilk ipucunu veriyor. Samsung'un yavaşlığı nedeniyle eleştirilen TouchWiz arayüzü bilindiği gibi Google'ın da ısrarları sonucunda KitKat tecrübesine daha yakın bir tasarım anlayışı benimseyecek.

Daha önce internete sızan görseller yeni TouchWiz arayüzünün daha sade bir tasarım ve renk paleti belirleyeceğini göstermişti. Resmi davetiye de bu iddiaları doğruluyor. Firmanın yeni ikon tasarımı bu görselde göze çarparken, yeni arayüzün hangi ögelere odaklanacağı da belirtilmiş. 

Samsung'un yeni arayüz ile hedefinde daha hızlı, daha dış mekan odaklı, daha sosyal, daha eğlenceli, daha çok tarzını yansıtan ve daha güvenli bir kullanıcı tecrübesi bulunuyor. Bu da artık gerçekten hızlı bir TouchWiz arayüzünün bizi beklediğini gösteriyor. 
Samsung bu doğrultuda uygulamalarında da sadeliğe gidecek. Genel arayüzde beyaz renk ön plana çıkarken, bildirim çubuğu ikonları tamamen beyaz renge bürünüyor. Ayrıca S Health, WatchOn, Samsung Hub gibi yazılımlarda da daha sade bir arayüz bizi bekliyor olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17322 kez okundu.
53 kişi, toplam 54 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
touchwiz, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim