Anlık Bildirim

Yeni iPhone modelleriyle birlikte iPhone tarihinde yeni bir dönem başlıyor

iOS 12'nin beşinci beta sürümünün yayınlanmasıyla birlikte 2018 iPhone modellerine dair yeni bilgiler de gün yüzüne çıktı. Öyle ki 2018 iPhone modelleri çift SIM kart desteğine sahip olabilir.
iOS 12'nin beşinci geliştirici beta sürümünün yayınlanmasıyla birlikte 2018 model iPhone'larda çift SIM kart desteğine yer verileceği ortaya çıktı. 

2018 model iPhone'lar ile birlikte çift SIM kart dönemi başlıyor  

iOS 12'nin beşinci beta sürümü yüklü iPhone 5'te gözlenen tanılama kodları "ikinci SIM durumu" ve "ikinci SIM kart tepsi durumu" için yeni referansları içeriyor. Tanılama kodları Apple'ın iOS 12'yi çoklu SIM'leri destekleyen cihazlarda çalışmak üzere hazırladığını da ortaya koyuyor. 
Kod ayrıca bazı iPhone'ların çift SIM kartı tepsisine sahip olacağı gösterirken, önceki raporlarda çift SIM kart desteğine sahip iPhone'ların iki fiziksel SIM kart desteğine sahip olacak biçimde ve normal bir SIM'i eSIM ile birleştirecek şekilde iki farklı sürüm ile geleceğini ortaya koymuştu.
 
Bugün özellikle Asya pazarında çift SIM destekli telefonlar bir hayli revaçta ve üreticiler sırf Asya pazarı için cihazlarının çift SIM kartlı versiyonlarını üretiyor. Dolayısıyla yeni iPhone'ların çift SIM kart desteğine sahip olması tercih sebebi olabilir. Hangi modelin çift SIM kart desteğine sahip olup olmadığı konusunda bir bilgi bulunmazken, çift SIM kart destekli modelin hangi pazarlarda satışa sunulacağı da bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16505 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
çift sim, yeni iphone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim