Anlık Bildirim

Apple’ın sonbahar döneminde satışa sunması beklenen yeni iPhone modelleri ile ilgili farklı bilgiler gelmeye devam ediyor. Modellerin gecikeceğine dair iddiaların ardından bugün tam tersi bir gelişme yaşandı.

Gecikme yok

Sektörden gelen bilgilere göre Apple yeni iPhone modelleri için test üretimine başladı. iPhone 7, iPhone 7S ve iPhone 8 adını alması beklenen yeni modellerin zamanında piyasaya çıkacağı belirtiliyor.

Özellikle onuncu yıla özel geliştirilen ve daha farklı donanıma sahip iPhone 8 modelinin üretiminde sıkıntılar olduğu gündeme gelmişti. 5.8 inçlik OLED ekran, çok ince ekran çerçevesi, daha büyük RAM kapasitesi, kablosuz şarj, daha hızlı A11 yonga seti gibi özellikleri olacak iPhone 8 modelinin parmak izini ekrana entegresi sırasında zorluklar yaşandığı belirtiliyordu.

Görünen o ki bir şekilde Apple zorlukları aşmış görünüyor. Zaten ilk etapta hacimli üretime girecek olan iPhone 7s ve iPhone 7S Plus modelleri zira bunlar önceki neslin üzerine belirli iyileştirmeler ile geliyor. Bu bakımdan hacimli üretimi daha kolay.

iPhone 8 ise haliyle üretimi de biraz gecikecek olan bir model. Yeni özelliklerin üretim bantlarına uygulanması zaman alacak. Apple’ın Eylül etkinliğinde duyurmasına rağmen en erken Ekim başlarında iPhone 8 satışına başlaması bekleniyor. Sınırlı olacak bu satışların ardından 2018 başlarında yaygın olarak yeni modeli bulmak mümkün olacak. Apple’ın 8 Eylül 2017 tarihinde merakla beklenen etkinliği düzenleyeceği tahmin ediliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6837 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim