Anlık Bildirim

Yenilenen Galaxy Note 7'lerin sadece pili değişmiş

Galaxy Note Fan Edition olarak piyasaya sürülen yenilenmiş Galaxy Note 7'yi parçalarına ayıran iFixit ekibi, cihazın iç bileşenlerinin tamamen aynı olduğunu ve sadece pilin değiştirildiğini söyledi.
Samsung, bataryasındaki sorun nedeniyle aşırı ısınan ve patlayan Galaxy Note 7'leri piyasadan toplayarak tüketicilere ücretlerini iade etmişti. Güney Koreli teknoloji devi geri çağırılan cihazları yenileyerek geçtiğimiz hafta "Galaxy Note Fan Edition" adı atında satışa sundu. Ancak şirket telefonda ne gibi yenilemeler yaptığını ve hangi parçaların farklı olduğunu kesinlikle açıklamadı.
 
Cihazı parçalarına ayırarak mercek altına alan iFixit ekibi, Fan Edition sürümünün orjinal Note 7 ile neredeyse aynı olduğunu ortaya çıkardı. iFixit uzmanlarına göre cihazın içindeki bileşenler eski modelle aynı. Yayınlanan raporda piller dışında tam olarak aynı telefonun piyasaya sürüldüğü yazıyor. Daha önce cihazın "yükseltilmiş bileşenler" içerecek şekilde yenileneceği söylenmişti. Ayrıca phablet'in Qualcomm Snapdragon 821 yonga setiyle geleceğine dair bazı raporlar vardı. Ancak Samsung cihazda Galaxy Note 7'ye güç veren Exynos 8890 işlemcisini kullanmaya devam etmiş.
 
Tek fark, beklendiği gibi Samsung'un orjinal cihazdaki 3.500mAh gücündeki pili, 3.200mAh seviyesine düşürmesi. Yeni pil sadece küçük değil aynı zamanda orijinal Note 7'nin 13.48 watt saat değerine kıyasla 12.32 watt saat gibi daha düşük kapasitede çalışıyor. Galaxy Note Fan Edition şu anda sadece Kore'de satın alınabilir durumda. Samsung cihazı diğer pazarlara getirme planları var ancak bunun kararını daha sonra verecek. Yeni nesil Galaxy Note 8'in ise önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6152 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ifixit, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim