Anlık Bildirim

Yenilenen Seat Leon Cupra artık daha hızlı!

İspanyol üretici hot hatch modeli Leon Cupra'nın 300 beygirlik bir versiyonu ile station ST Cupra'nın dört çeker versiyonunun yolda olduğunun müjdesini verdi. Detaylar haberimizde...
Seat duyuruyla Leon Cupra modelinin yeni bir versiyonunun yolda olduğunu onayladı. Güncel versiyonda olan 290 beygirlik güç ünitesi yeni versiyonla birlikte 300 beygir güç üretecek.
Firma aynı zamanda dört çeker station wagon ST versiyonun da yolda olduğunu müjdeledi, araç VW Golf R Estate ile aynı alt yapıyı kullanacak. Sözü geçen araç 0-100 km/h hızlanmasını 5,1 saniyede tamamlarken, yeni Leon Cupra ST'nin de bu süreye benzer bir değere sahip olacağını söyleyebiliriz.
Yeni Cupra ST'de yer alacak ve Leon X-Perience ile Leon ST versiyonları için özel olarak geliştirilen Haldex 4-çeker sisteminin bu nedenden dolayı hatchback Cupra'da kullanılamadığı düşünülüyor.
Geçtiğimiz Ekim ayında Leon'un makyaklanmasıyla gelen yenilikler Leon Cupra modeline de aktarılmış. Dış kısımda yeni ön tampon ve ızgara tasarımı ile yeni LED farlar yer alırken iç tarafta ise güncellenen 8-inç boyutlu dokunmatik bilgi/eğlence ekranı bulunuyor.
Yeni versiyonla birlikte daha da güçlenen Seat Leon Cupra 300'ün Mayıs 2017'de satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6981 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
seat, seat leon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim