Anlık Bildirim

Yerli kripto para projesi Almeela, altına dayalı olması ile dikkat çekiyor

Altına dayalı ilk yerli kripto para projesi Almeela, piyasaya sürülen her birim karşılığında altın saklama vaadinde bulunuyor. Bakalım Almeela ne kadar başarılı olabilecek?

Nexpara ve Sikka gibi hayal kırıklığı oluşturan yerli kripto para girişimlerinin ardından Almeela adında farklı bir proje daha ortaya çıktı. Almeela altına dayalı ilk yerli proje olacak.

Almeela nedir?

Eren Acar yönetimindeki Almeela ekibi kırılgan olan kripto para piyasasında yatırımcılara güvenli bir liman sunmayı ve dalgalanmalardan etkilenmemeyi amaçlıyor. Altına dayalı olduğu için de fiyat garantisi sunuyor.

EC 20 tabanlı olan Almeela jetonları 400 milyon adet üretilmiş ve 1 Ethereum karşılığı 5000 jeton olarak haftaya ICO başlatıyor. 1 Almeela jetonunun karşılığı ise ilk etapta 0.01$ olacak. Proje global çapta yapılıyor.

Atomee adında bir mobil cüzdanı da olan proje, jetonlarınızı miligram altınlar olarak alışverişlerde kullanmanızı sağlayacak. Ayrıca yüksek teknoloji projelerine de başlangıç sermayesi olmayı amaçlıyor. Jeton sahiplerinin isterse fiziki altın olarak karşılığını alabileceklerini belirtiyor.

Yurtdışında önemli destekler aldıklarını belirten ekip pek çok proje analiz sitesinde de kendilerine yer bulduklarını ifade ediyor. Dökümanlarına baktığımızda oldukça ümit vadediyor görünen Almeela projesinin ne kadar başarılı olacağı merak konusu.

Geçmiş aylarda İngiliz Kraliyet Darphanesi de altına dayalı RMG birimi piyasaya süreceğini duyurmuştu. Darphane mevcut altın stokları üzerinden RMG satışı yapıyor. Piyasaya sürülen her jetonun altın karşılığını saklayacağını belirten Ameela bu anlamda önemli bir altın stoğu yapacak gibi görünüyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7513 kez okundu.
15 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), almeela ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim