Anlık Bildirim

Bu sefer iPhone 8 birinci! İşte yılın en çok satan telefonları

Mayıs ayı itibariyle dünya çapında en çok satan akıllı telefonlar açıklandı. Nisan'da beşinci sırada bulunan iPhone 8, dört basamak yükselerek birinci sıraya yerleşti.
Piyasa araştırma şirketi Counterpoint, Mayıs ayı itibariyle dünya çapında en çok satan akıllı telefonları açıkladı. Nisan ayında iPhone X'u sollayarak birinci sıraya yerleşen Galaxy S9 Plus'ın hakimiyeti fazla sürmedi ve Mayıs ayında koltuğu iPhone 8'e bıraktı. 
Nisan'da beşinci sırada bulunan iPhone 8, 0.2 puan yükselerek %2.4'e yükseldi ve Mayıs itibariyle en çok satan akıllı telefon olmayı başardı. Apple'ın büyük umutlarla piyasaya sürdüğü iPhone X ise ikinci sıradan üçüncülüğe geriledi ve pazar payının %2.3'ünü oluşturdu. 
Listede ilgi çekici isimler de var. Xiaomi Redmi 5A, en çok satanlar listesinde dördüncü sıraya konuşlanırken, iPhone 8 Plus ile Galaxy S9 arasında ise kıran kırana bir mücadeleye tanık oluyoruz.
Huawei P20 serisinin (P20, P20 Pro ve P20 Lite) küresel ölçekteki toplam satış yüzdesi % 2.6 iken, en çok satanlar listesine yalnızca Huawei P20 Lite girebildi. Son olarak bir iki ay sonra dünya çapında en çok satan akıllı telefonlar listesine Xiaomi Mi 8'in de konuk olmasını beklediğimizi söyleyelim.

Nisan ayı itibariyle çok satanlar

Mart ayı itibariyle çok satanlar

Şubat ayı itibariyle çok satanlar

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim