Anlık Bildirim

YouTube televizyon sektörüne giriş yaptı: Karşınızda YouTube TV

Uzun süredir bir şekilde televizyon cephesinde boy göstereceği konuşulan YouTube, beklentileri boşa çıkarmadı ve popüler kanalların yer aldığı yeni çevrim içi TV servisini tanıttı.
Son birkaç yıldır televizyon alanında çalışmalar yaptığı bilinen Google, bugün düzenlenen bir etkinlik ile yeni platformu YouTube TV’yi nihayet görücüye çıkardı. Böylelikle popüler yayın kuruluşlarının da yer aldığı yaklaşık 35 kanalı bünyesinde barındıran servis üzerinden favori programlara, dizilere ve spor müsabakalarına tek tıkla ulaşabilmek mümkün hale geliyor.

Etkinlikte yapılan açıklamalara göre YouTube’a giriş yapılabilen tüm mecralardan YouTube TV'ye ulaşım sağlanabiliyor. Üstelik "cloud DVR" özelliği sayesinde kullanıcılar istedikleri yayını favorilerine ekleyerek -daha sonra izlemek üzere- otomatik şekilde kaydedebilecek. FOX, ABC, NBC, FX gibi kanalların yanı sıra NBCSN, ESPN ve Fox Sports gibi 10 adet spor kanalının da bulunduğu platformda TNT, AMC Networks, CNN, BO, Time Warner, A+E ve Discovery Communications gibi kanallar ise yer almıyor.
YouTube televizyon sektörüne giriş yaptı: Karşınızda YouTube TV
 
İlkbaharda öncelikle Amerika’da hayata geçirilecek servise aylık 35 dolar ödeyerek 6 kişilik erişim hakkı edinebilirsiniz. NFL maçlarını da yayınlayacağını açıklayan Google’ın YouTube TV’yi diğer ülkelere ne zaman getireceği şimdilik bilinmiyor. Kulislerde konuşulanlara bakılırsa internet devinin ilerleyen dönemlerde kendi televizyon kanalını açabileceği belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim