Anlık Bildirim

ZTE ülkemizde vites yükseltmek istiyor: Beşiktaş ile görüşüyorlar

Ülkemizdeki operatör telefonlarının pek çoğuna imza atan ZTE, kendi markasını ön plana çıkaracak girişimlerine son dönemde hız verdi. Şirketin ülkemizle ilgili büyüme planında ilginç detaylar var.
Blade V6 ile ülkemizdeki marka varlığını belli etmeye başlayan ve Blade V7 serisi ile daha fazla görünür olan ZTE'yi önümüzdeki günlerde daha fazla duyacak ve daha çok konuşacağız gibi. Axon serisi üst seviye akıllı telefon modellerini, Ekim ayında satışa sunmayı planlayan Çin merkezli şirket, tanıtım faaliyetlerine de hız veriyor.
ZTE ülkemizde vites yükseltmek istiyor: Beşiktaş ile görüşüyorlar
 
Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen IFA 2016 Fuarı'nda ZTE'nin standı önemli bir misafiri ağırladı. Teknoloji tutkunları ve basın mensuplarının ziyaret ettiği stand, aynı zamanda Beşiktaş başkanı Fikret Ormanı da ağırladı. Aslında sayın başkan teknolojiyi uzak değil hatta bir teknoloji yayın olarak Donanım Haber'e de röportaj vermişti.
Tahmin edebileceğiniz üzere sayın Fikret Orman'ıni, ZTE standını gezmesindeki birinci öncelik teknoloji merakı değil, yeni işbirlikleri için toplantı gerçekleştirmekti. Kapalı kapılar ardında neredeyse 1 saate yakın süren görüşmede, ZTE ve BJK, çeşitli işbirliği modelleri üzerinde görüşürken, çeşitli sponsorluk opsiyonları üzerinde fikir alışverişi yapıldı.
ZTE ülkemizde vites yükseltmek istiyor: Beşiktaş ile görüşüyorlar
 
Editörümüz Erdi Özüağ, bu önemli görüşmeyi yerinde takip etti. 
Fuar alanında işittiğimiz olası bazı ortak çalışma modelleri olsa da, henüz resmi herhangi bir açıklama yapılmadığından, şu aşamada paylaşmak doğru olmayabilir. Futbola ciddi yatırım yapan ZTE, daha önce İspanya'da Sevilla ve Almanya'da da Borussia Mönchengladbach takımlarıyla sponsorluk anlaşması imzalamıştı.
Konuyla ilgili gelişmeler oldukça, buradan paylaşmaya devam edeceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8577 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
zte, almanya ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim