Anlık Bildirim

Zotac, GeForce GTX 660 Ti AMP! Extreme ekran kartını duyurdu

Zotac özelleştirilmiş ekran kartlarına yeni bir model daha ekliyor; GeForce GTX 660 Ti AMP! Extreme Edition. Adından da anlaşılabileceği üzere Nvidia'nın Kepler mimarisini kullanan orta segment odaklı modeli oGeForce GTX 660 Ti'ı temel alan yeni model hem tasarımı hem de teknik değerleriyle farklılık yaratmaya başaran hız aşırtma odaklı bir çözüm.
Nvidia'nın 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği GK104 grafik yongasından güç alan ekran kartı, fabrika çıkışı arttırılmış saat hızlarıyla geliyor ve Zotac'ın açıklamalarına göre, yüksek frekans değerleri sayesinde referans tasarımlı GeForce GTX 660 Ti modellerinden %13 oranında daha hızlı olmayı başarıyor. Grafik işlem birimi standart olarak 1098MHz'de, Boost özelliği devreye girdiğinde ise 1176MHz'de görev yapıyor.
192-bit bellek veri yolu desteğine ve 1344 paralel işlem birimine sahip olan ekran kartına 2GB GDDR5 bellek kapasitesi eşlik ediyor. Bakır ısı boruları ve çift fan ile donatılan soğutucusu ile daha yüksek çalışma frekanslarına zemin hazırlayan ekran kartı, performans noktasında beklentisi yüksek kullanıcılar için SLI kurulumuna da olanak tanıyor. Görüntü aktarımı içi iki adet DVI, bir adet HDMI ve DisplayPort konnektörü ile donatılan ekran kartının yakın zamanda raflara girmesi beklenirken, tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı ise açıklanmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim