Hem Facebook'ta hem de mobil dünyada kan kaybı yaşayan Zynga, Clash of Clans konseptine modern bir yaklaşım getirerek mobil cihazlara yönelik yeni bir oyun hazırladı.
Empires and Allies adındaki oyun Clash of Clans ve Command and Conquer konseptinin biraraya gelmesi olarak tanımlanıyor. Oyunda modern silahlar ve binalar inşa ederek stratejik hamleler eşliğinde yapay zekanın veya diğer oyuncuların üslerini ele geçirmeye ve saldırılarına karşılık vermeye çalışıyoruz. Ayrıca çeşitli ittifaklara katılarak toplu mücadele yapmanız da mümkün.
Oyunda savaş bölgelerinin her oynanışta değiştirilmesi dikkate değer bir özellik olarak öne çıkıyor. Türünün gereği olarak oyun oldukça uzun sürüyor. Oyun ücretsiz olarak sunuluyor.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:

