Anlık Bildirim

ABD senatörlerinden kripto para madenciliği için yasa tasarısı

ABD Senatörleri Ed Markey ve Jeff Merkley ve Temsilci Jared Huffman, kabul edilmesi halinde Çevre Koruma Dairesi’ni enerji kullanımını incelemeye yönlendirecek bir yasa tasarısı sundu.
ABD senatörlerinden kripto para madenciliği için yasa tasarısı Tam Boyutta Gör
Kripto para sektöründe her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Özellikle düzenleme konusunda birçok yeni adımlar atılmaya başlandı. Son olarak çıkan haberlere göre; ABD senatörleri, Çevre Koruma Ajansı’nı (EPA) Bitcoin’in enerji kullanımını incelemeye yönlendirecek bir yasa tasarısı sundu. 

Jeff Merkley, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

“Kârlarını temiz enerji geleceğimiz vaadinin önüne koyarak, iklim değişikliğine karşı mücadelemizde onlarca yıllık ilerlemeyi baltalıyor. Kripto madenciliği şirketlerinin sera gazı emisyonlarını bildirmelerini sağlamak”

Son olarak kripto madenciliğinin ABD enerji hedeflerini ve yerel elektrik şebekelerini tehdit ettiğine dikkat çeken milletvekilleri, kripto Varlık Çevresel Şeffaflık Yasası'nın EPA'yı 5 megavattan fazla güç kullanan madencilerin sera gazı emisyonları üzerindeki etkisini inceleyen bir rapor hazırlamaya yönlendirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim