Anlık Bildirim

Acer Spin 3 ve Spin 5 dizüstüler güncellendi

Acer Spin 3 ve Spin 5 dizüstüler dönebilir ekranla farklı kullanım şekilleri sunuyor. Iris Xe grafikli Tiger Lake işlemcileri ile de profesyoneller ve oyuncular için ideal hale geliyor.

Acer Spin 3 ve Spin 5 dizüstüler güncellendi Tam Boyutta Gör

Intel’in Tiger Lake tabanlı mobil işlemcileri ile birlikte dizüstü piyasası da hareketlendi. Beğenilen Acer Spin 3 ve Spin 5 dizüstü modelleri Intel Tiger Lake işlemcilerle güncellenerek piyasaya sürülüyor.

Acer Spin 3 özellikleri ve fiyatı

Acer Spin 3 modelinde 13.3 inçlik 2560x1600 piksel çözünürlüğünde bir ekran yer alıyor. Nispeten ince ekran çerçeveleri ile kullanım alanı arttırılmış. 360 derecelik menteşe ile ekran farklı pozisyonlarda kullanılabiliyor.

Intel Tiger Lake işlemciler ile daha çok grafik tasarımcılarına hitap eden Acer Spin 3 modelinde Thunderbolt 4 destekli USB Tip-C girişi dikkat çeken özellikler arasında. Model Mart 2021 tarihinde piyasada olacak ve 850$ seviyesinden başlayacak.

Acer Spin 3 ve Spin 5 dizüstüler güncellendi Tam Boyutta Gör

Acer Spin 5 özellikleri ve fiyatı

Acer Spin 5 biraz daha üst seviyeye hitap ediyor. 13.5 inçlik 2256 x 1504 piksel çözünürlüğündeki ekran yüzde 80 ekran-kasa oranı sunuyor ve Gorilla Glass ile korunuyor. Kasa 14.9mm kalınlığında ve 1.2Kg ağırlığında.

Tiger Lake işlemciler ile desteklenen modelde NVIDIA GeForce MX450 seçeneği de olacak. 24GB’a kadar DDR4 RAM, 1 TB’a kadar M.2 PCIe SSD ve 2 TB’a kadar HDD seçenekleri olan model bakteri barındırmayan bir çözüm ile kaplanmış. Her iki modelde de Wacom destekli aktif ekran kalemi yer alıyor. Yeni Acer Spin 5 ise 1000$ başlangıç fiyatına sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim