Anlık Bildirim

Acer Swift 3 satışa çıkıyor: İşte fiyatı

Performans ve taşınabilirlik özellikleri ile hareket halinde çalışan kullanıcıların yeni gözdesi Acer Swift 3 modeli, etkileyici bir dizüstü bilgisayar deneyimi sunuyor. 

Acer Swift 3 (SF314-511) Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce Aspire 5 dizüstü modelini piyasaya süren Acer hız kesmeden ikinci modelini de tanıttı. Acer Swift 3 (SF314-511) sıklıkla ofis dışında çalışanlar ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirildi.

Acer Swift 3 (SF314-511) özellikleri ve fiyatı

  • 14  inçlik Full HD IPS ekran
  • Intel Core i5-1135G7 işlemci
  • 8GB LPDDR4X RAM
  • 512GB PCIe 4.0 SSD
  • 15.90mm incelik
  • 1.2Kg ağırlık
  • Thunderbolt 4, WiFi 6, USB 3.2 Tip-C
  • 9999TL

Intel Evo programı sayesinde ultra ince tasarım, hızlı şarj, hızlı açılış gibi özellikler sunan Acer Swift 3 modeli tamamen metal zarif kasasıyla bir çantanın içinde rahatlıkla taşınabiliyor. Ultra dar çerçeveli ekranıyla yüzde 85,73 ekran gövdesine sahip cihaz kullanıcılara çok daha geniş bir çalışma alanı sunuyor.

16 saate kadar kullanım süresi sunan cihaz sadece 30 dakika şarj olduktan sonra 4 saate kadar kullanım olanağı sunuyor. Acer Swift 3 ayrıca, kapalı durumdayken USB Type-A ile harici bir cihazı şarj edebiliyor. Parmak izi okuyucuyla Windows Hello özelliğinden yararlanarak güvenli ve kolay giriş yapma imkanı sunuyor. 

Acer Swift 3 (SF314-511) Tam Boyutta Gör

Termal tasarım dizüstü bilgisayarın ısınmadan ve sessiz bir şekilde çalışması için birçok farklı soğutma modu sunuyor. Kullanıcılar basitçe "Fn+F" kısa yolunu kullanarak fanların sessiz, normal ve performans seçeneklerinde çalışmasını sağlayabiliyor. 

Acer Swift 3, aydınlatmalı klavyesi ile kullanıcılara karanlık ortamlarda da yazı yazma olanağı veriyor. Cihaz, DTS Audio, Acer TrueHarmony ve yapay zekâ destekli gürültü önleme özelliği sayesinde yalnızca akıllı bir deneyim değil, aynı zamanda mükemmel bir ses deneyimi sunuyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim