Anlık Bildirim

Açlık Oyunları serisinin yeni filminin vizyon tarihi belli oldu

İlk filmi 2012 yılında yayınlanan, 4 filmden oluşan ve aynı isimli kitabı konu alan Hunger Games serisinin yeni filmi Açlık Oyunları Kuşların ve Yılanların Şarkısı'nın yayın tarihi açıklandı.

Açlık Oyunları Kuşların ve Yılanların Şarkısı yayın tarihi

Özellikle filmlerinin yayınlandığı dönemde büyük popülerliğe sahip olan Hunger Games ya da Türkçesi ile Açlık Oyunları serisinin yeni filmi geçtiğimiz yıllarda duyurulmuştu. Şimdi de yeni filmin vizyon tarihi açıklandı.

2023'te Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde Açlık Oyunları serisinin yeni filmi Açlık Oyunları Kuşların ve Yılanların Şarkısı'nın yayın tarihi açıklandı. Açıklamaya göre Açlık Oyunları Kuşların ve Yılanların Şarkısı, 17 Kasım 2023'te vizyona girecek.

Önceki Açlık Oyunları filmlerinin yönetmeni Francis Lawrence, bu filmi de yönetecek. Oyuncular henüz açıklanmadı ancak Nina Jacobson ve Brad Simpson yapımcı olarak geri dönüyor. Senaryoyu Little Miss Sunshine'ın Oscar ödüllü senaristi Michael Arndt uyarlayacak. Hikaye geçtiğimiz yıl çıkan Suzanne Collins'in aynı isimli kitabından uyarlanacak. 

Kitabın ve filmin konusu şu şekilde: Onuncu Açlık Oyunları’nı başlatacak hasat gününün sabahı. Başkent’te, on sekiz yaşındaki Coriolanus Snow akıl hocası olarak katılacağı Oyunlar’a hazırlanıyor. Başarılı olmak istiyor ve bunun için tek bir şansı var. Bir zamanların görkemli Snow ailesi zor zamanlardan geçiyor ve ailenin kaderi, Coriolanus’un cazibesiyle, zekâsıyla, hamleleriyle diğer akıl hocalarını gölgede bırakıp haracını Oyunlar’ın galibi yapmasına bağlı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim