Anlık Bildirim

Netflix'in Daredevil ve Punisher gibi Marvel dizileri platformdan kaldırılıyor

Netflix'in Daredevil, Punisher, Luke Cage gibi Marvel dizileri 1 Mart'tan itibaren Netflix'ten kaldırılmış olacak. Yeni yayın platformu Disney Plus olacak.       

Netflix'in Marvel dizileri platformdan kaldırılıyor Tam Boyutta Gör

Netflix'in bugün popüler olmasında bazı içeriklerinin diğerlerine göre çok daha büyük katkısı oladuğunu söyleyebiliriz. Bu diziler arasında da şüphesiz Daredevil başta olmak üzere Marvel dizilerini örnek gösterebiliriz. Ancak geçtiğimiz saatlerde Netflix sahipleri için kötü bir haber geldi.

Marvel Dizileri Netflix'ten Kaldırılıyor

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre Netflix'in orijinal Marvel dizileri 28 Şubat'ta Netflix'ten kaldırılacak. Yani Daredevil, Luke Cage, Punisher, Iron Fist, The Defenders ve Jessica Jones dizilerinin tüm sezonları 28 Şubat'tan itibaren Netflix'te bulunmayacak. Dizilerin yeni platformu büyük bir ihtimalle Disney Plus olacak.

Bildiğiniz gibi Disney Plus'ın açılmasıyla Disney, Netflix ile sözleşmesini yenilememiş ve bu karakterlerin yayın haklarını yeniden almıştı. Bu yüzden de diziler Disney'in platformuna geçiş yapacak. Ancak Disney Plus henüz bizim ülkemizde yok ve yaz aylarına kadar gelmeyecek. Bu yüzden bu süreçte dizilere büyük ihtimalle erişim sağlayamayacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14213 kez okundu.
17 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Daredevil, punisher ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim