Anlık Bildirim

Blizzard'ın dijital platformu Battle.net'e Türk Lirası geliyor

Geçtiğimiz saatlerde kullanıcılara giden bir mail ile yapılan açıklamada Blizzard'ın dijital oyun platformu Battle.net'e Türk Lirası ekleneceği haberi verildi.  

Blizzard'ın dijital platformu Battle.net'e Türk Lirası geliyor Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en büyük şirketlerinden birisi olan Blizzard'ın bildiğiniz gibi PC tarafında kendine ait bir platformu bulunuyor. Battle.net isimli bu platformdan da geçtiğimiz saatlerde güzel bir haber geldi.

Battle.net'e Türk Lirası Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde kullanıcılara Blizzard tarafından bir mail atıldı. Bu mailde 4 Mayıs tarihinde Battle.net'e Türk Lirası ekleneceği müjdesi verildi. Daha öncesinde Battle.net'te ne yazık ki Euro üzerinden alış veriş yapılabiliyordu. 4 Mayıs'tan itibaren ise Türk Lirası üzerinden alışveriş yapabileceğiz.

Konuyla ilgili yapılan resmi açıklama şu şekilde: "Bu güncellemeyle beraber, şu anda Türkiye'deki oyuncuların elinde bulunan Battle.net bakiyesi, en son spot döviz kuru üzerinden Türk lirasına çevrilecek. Buna ek olarak, fiyatlarda da bazı düzenlemeler olacak. Ayrıca World of Warcraft aboneliği otomatik olarak Türk lirasına çevrilecektir."

"Buna ek olarak, fiyatlarda da bazı düzenlemeler olacak." cümlesi bizleri mutlu etti diyebiliriz umuyoruz ki yerel fiyatlandırma görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5482 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blizzard, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim