Anlık Bildirim

SSD entegre oyuncu faresi ile tanışın

Fareniz ile oyun oynarken aynı anda hızlı bir SSD sürücüye dönüşmesini istiyorsanız Adata’nın ilginç bir çözümü var. Adata XPG Vault oyun faresi SSD sürücü de barındırıyor. 

Adata XPG Vault Tam Boyutta Gör

Bilgisayar bileşen üreticileri ilginç konseptlerle tüketicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Adata tarafından CES 2022 fuarına getirilecek olan XPG Vault oyuncu faresi barındırdığı 1TB SSD sürücüsü ile ilgi çekiyor. 

Adata XPG Vault neler sunuyor?

Adata XPG Vault oyuncu faresi kullanıcıların tüm oyunlarını ellerinin altında tutmasını ve başlatmasını amaçlıyor. Yani aslında oyuncu faresi taşınabilir SSD kutusu görevi görüyor diyebiliriz. Adata özel bir oyun başlatıcısı ile oyun kütüphanenizi kolayca yönetmenizi sağlayacak. 

USB Tip-C üzerinden bağlanan farenin SSD sürücüsü 985MB/s gibi dikkat çekici hızlara ulaşabiliyor. Böylece oyunlara hızlı bir şekilde erişebileceksiniz. Tek dezavantajı sürekli hareket halinde olan bir cisim içerisinde olması. Olası bir düşme sonucu SSD sürücü hata verebilir. Adata XPG Vault oyuncu faresi ile ilgili detaylar CES 2022 fuarında verilecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7782 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Fare, adata ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim