Anlık Bildirim

Adobe, altı programındaki 28 güvenlik açığını kapattı: Yamaların acilen yüklenmesi gerek

Adobe, popüler yazılımlarındaki 28 güvenlik açığını kapattı. Adobe Dimension, Illustrator, Framemaker, Acrobat, Reader ve Bridge için yayınlanan yamaların acilen yüklenmesi öneriliyor.

Adobe yazılımlarındaki 28 güvenlik açığı kapatıldı Tam Boyutta Gör

Adobe, aylık güncelleme programı kapsamında çok sayıda yama yayınladı. Şirketin dev Salı Yaması; Adobe Dimension, Illustrator, Framemaker, Acrobat, Reader ve Bridge'deki güvenlik açıklarını kapatıyor. Kullanıcıların güncellemeleri acilen yüklemeleri önerildi.

Adobe geliştiricileri toplam 28 güvenlik açığını gidermiş durumda. Güvenlik güncellemesi alan Adobe ürünlerinin tam listesi ve düzeltilen güvenlik açıklarının sayısı şu şekilde:

Adobe yazılımlarındaki 28 güvenlik açığı kapatıldı Tam Boyutta Gör

En fazla açık Acrobat ve Reader'da

Neredeyse tüm kritik açıklar uzaktan kod yürütülmesine yol açarak saldırganların savunmasız bilgisayarlarda komut çalıştırmasına izin verebilir. Tüm programlar arasında en fazla yamayı Acrobat ve Reader aldı. Bu yazılımlardaki toplam 19 güvenlik açığı kapatıldı.

Sevindirici olan şey şimdiye kadar bu açıklardan yararlanarak yapılmış bir saldırının olmaması. Ancak Adobe, kullanıcıların yayınlanan tüm güncellemeleri mümkün olan en kısa sürede yüklemelerini tavsiye ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim