Anlık Bildirim

AirPods Pro 2 artık tek bir şirket tarafından üretiliyor

Apple'ın birkaç ay önce piyasaya sürdüğü ikinci nesil AirPods Pro'nun üretimiyle ilgili sorunlar var. Şirket kablosuz kulaklığın tedarikçilerinden biri olan Goertek'e üretimi durdurma talimatı verdi.
AirPods Pro 2 artık tek bir şirket tarafından üretiliyor Tam Boyutta Gör
Apple bildiğiniz üzere AirPods Pro 2'yi birkaç ay önce piyasaya sürmüştü. Görünüşe bakılırsa şirket kablosuz kulaklığın üretimiyle ilgili bazı sorunlar yaşıyor. Ünlü analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın ikinci nesil AirPods Pro'yu üreten Çinli tedarikçi Goertek'e üretimi askıya alması yönünde talimat verdiğini söyledi.

Kuo ayrıca bir başka Çinli tedarikçi Luxshare'in boşluğu doldurmak için AirPods Pro 2 üretimini genişlettiğini ve artık kablosuz kulaklığın tek tedarikçisi haline geldiğini belirtti. Ne yazık ki Goertek'te üretimin neden askıya alındığı henüz bilinmiyor.

AirPods Pro 2 artık tek bir şirket tarafından üretiliyor Tam Boyutta Gör

Talep sorunu yok

Deneyimli analist bunun talepten ziyade üretim sorunlarından kaynaklandığı görüşünde. Goertek'in AirPods Pro 2 üretimine ne zaman devam edeceği belli değil. Ayrıca sorunların hali hazırda satılmış olan ikinci nesil AirPods Pro'ları etkileyip etkilemediği de meçhul. Son gelişmenin, özellikle bu tatil sezonunda stok sorununa neden olup olmayacağını zaman gösterecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim