Anlık Bildirim

Alan Wake 2'den yeni görseller geldi: Alan Wake'in dizisi duyuruldu

Geçtiğimiz saatlerde Alan Wake markasıyla ilgili iki güzel bir kötü haber geldi. En güzel haber ise şüphesiz Alan Wake dizisinin duyurulması oldu.                    

Alan Wake'in dizisi duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Remedy Entertainment'ın yaptığı Alan Wake markasıyla ilgili geçtiğimiz saatlerde güzel haber geldi. 

Alan Wake Dizisi

İlk güzel haber dizi tarafından geldi. uzun bir süredir dizisi veya filmi beklenen ve yönetmen Sam Lake'in de istediği dizi projesi sonunda gerçek oluyor. Alan Wake'in dizi hakları AMC tarafından satın alındı ve Remedy ile birlikte bir dizi üzerinde çalışmaya başladılar. AMC, Breaking Bad ve The Walking Dead gibi popüler dizilerinden yapıldığı yer. Henüz dizi için bir detay paylaşılmadı ancak bu yıl içerisinde ilk bilgileri göreceğiz gibi duruyor.

Ayrıca geçtiğimiz saatlerde geçtiğimiz yıl duyurulan Alan Wake 2'den de yeni konsept görseller geldi. Görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz. Kötü haber olarak da Remedy söz verdiği gibi bu yaz oyunla ilgili paylaşacakları detayları daha sonraki bir tarihe erteledi. Yani yakın zamanda Alan Wake 2'den yeni bilgiler görmeyeceğiz. 

Kaynakça https://www.ign.com/articles/alan-wake-tv-series-amc-remedy?utm_source=twitter https://www.gematsu.com/2022/05/alan-wake-ii-concept-artwork-summer-update-no-longer-planned Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim